Ferolle Premium 50 ML EDP Afrodizyaklı Parfüm Gerçek Kullanıcı Müşteri Yorumları

Selim Uygar
Yıllardır ferolle parfüm kullanıyorum, premium versiyonun reklamını televizyonda gördüm ferolle.com adresinden sipariş verdim siparişim ertesi gün elime ulaştı, yeni üründen çok afrodizyak etkisi çok yüksek. çok kaldım işe yarıyor tavsiye ederim

Levent Faytoncu
Premium versiyon 50 ml olarak elime ulaştı, eski 100 ml olan ferolle ye göre çok daha güzel çok daha etkili ve kalıcı kokusu var bayanlar etrafımda pervane oluyor öneriyorum.

Naim Eryılmaz
Ferolle parfümün premium olanından aldım geçen hafta elime ulaştı parfümün etkisini faydasını görünce müşteri hizmetlerini arayarak teşekkür ettim buraya yorum yazmamı rica ettiler arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel parfüm

Muhittin Ekin
12 senedir ferolle parfüm kullanıyorum yenilenmiş ferolle premium parfümü 2 gün önce elime ulaştı adamlar 12 senelik tecrübeyle en mükemmel ürünü yapmışlar çok yüksek afrodizyak oranı var içinde anında etkisini görebiliyorsunuz almak isteyenlere öneririm.

Duygu Uzun
Tanıştığım cocukla aynı gece yakınlaştık yakışıklı değildi ama kokudan etkilendim evinde ferolle premium parfümü gördüm araştırdım meğer afrodizyaklı parfümmüş beni bile bu hale getirdi bende ferolle nin bayan için olanından aldım şimdi doktor sevgilim var.

RESMİ SATIŞ SİTESİ :
Ferolle Premium Afrodizyak Parfüm 50 ML EDP Fiyatı : 249 TL
Sipariş Hattı : 0212 909 03 21
Sipariş Linki : www.ferolle.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir