Ferolle Parfüm Şikayetleri

Bu yazımızda Ferolle Parfüm hakkındaki şikayetleri paylaşacağız. Sizde yorum kısmından şikayetinizi yazabilirsiniz ve şikayetiniz sitemizde yayınlanır.

Necla Solmaz : Erkek arkadaşım bu ferolle parfümden almış, o günden beri etrafında bir sürü sız dolanıyor bir bayan olarak ben bu durumdan şikayetçiyim, ya bu parfümü kullanma yada ayrılalım dedim, ayrılmayı tercih etti, bu parfüm sayesinde elimi sallasam ellisi zaten dedi. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Erkek arkadaşımı bu parfümü kullanmaktan nasıl vazgeçireceğimide bilmiyorum. Meğer benide bu parfümle tavlamış.

Can Koyuncu : Yakışıklı ama maddi durumu iyi olmayan biriyim, bir arkadaşım var tipsiz yolda görsen yüzüne bakmazsın ama etrafında kızlar pervane oluyor. Hayır çocukta çenede yok ağızıda laf yapmıyor merakımdan çocucğun evine gittim ve kendisine bu durumu sordum oda bana “kardeş işin sırrı ferolle parfüm” dedi. Fiyatını sordum 249 tl imiş, benim maddi durumum öğrenci olduğum için el vermedi ve alamadım açıkcası şikayetim bu yöntedir. Param olsa hemen alırım.

Elvan Sarıköylü : Eşime hediye olarak almıştım ama almaz olaydım, parfümü sıkıp dışarıya çıkıyor, yanına yanaşmayan bayan kalmıyor ya, otobüse biniyoruz bayanlar gelip eşime sürtünüyor bu nasıl iştir anlamadım. Eşimi görseniz kel göbekli ama adam parfümü sıkınca içinde ne varsa tüm bayanlar etrafına doluşuyor. karıncaların şekere geldiği gibi. bence bu ürün yasaklanmalı ve kadınlar eşlerine almamalı ben aldım sinir oldum ya, koca benim kocam dı şimdi herkesin kocası oldu resmen.